SJAJAN POČETAK NOVE GODINE ZA NINU BADRIĆ

 

 nina
 
Nakon što se vratila sa desetodnevnog skijanja u St. Moritzu, na koji je otišla u društvu Sandre i Andreja Melnichenka, Nina Badrić je u Novu godinu zakoračila sjajno. U ponedjeljak, 6. siječnja je i  službeno proglašena za najbolju pjevačicu protekle godine te je u prostorijama Hrvatskog radija primila nagradu “Music Pub”* iz ruku urednika Zlatka Turkalja. Njezina pjesma “Vjetrenjače” protekle je godine bila 16 tjedana na top ljestvicama, a sada je i službeno proglašena jednom od najvrćenijih pjesama protekle godine. Nina Badrić je za mnoge najljepši ženski glas regije kojeg vole sve generacije, a mnogi je smatraju i jednom od najvećih glazbenih dama.U poplavi folk glazbe koja je zavladala eterom i klubovima Nina ostaje dosljedna svom glazbenom izričaju i stilu koji oduševljava mnoge. Uskoro objavljuje novi duet, pjesmu “Lozinka za raj” koju je snimila sa kolegom iz Srbije Željkom Vasićem a novi album ova lijepa glazbenica najavila je za svibanj.

Primajući nagradu Nina je istaknula da se divi svim mladim glazbenicima koji se sada započinju baviti glazbom. „Da sada započinjem svoju karijeru, ne znam kako bih se snašla od ovih silnih medija“, rekla je i uputila im savjet da se ne dodvoravaju masama nego da slijede svoj put. „Od pete godine sam znala da ću biti to što jesam. Uvijek sam se zamišljala na pozornici. Znala sam za što me Bog stvorio i bila sam jedna od rijetkih sretnica koje uvijek znaju svoj cilj“, rekla je. Rezimirajući 2014. godinu Nina je istaknula svoje gostovanje na američkoj i kanadskoj turneji Olivera Dragojevića. „To je iskustvo koje te mijenja nabolje“, rekla je i dodala da se od glazbenika kao što je Oliver može mnogo naučiti. Otkrila je i da radi na novom materijalu, te da želi u 2015. objaviti novi album za koji želi naći potpuno nove producente, te pritom moli mlade producente da joj se jave putem njene službene Facebook stranice.
* – “Music Pub” Zlatka Turkalja je, osim radijske emisije na 2. programu Hrvatskog radija, najstarija domaća glazbena nagrada koja se u kontinuitetu dodjeljuje od 1992. godine, i to za diskografske i koncertne aktivnosti protekle godine, te za izvedbu uživo u radijskoj emisiji.
Live verziju “Vjetrenjača” iz emisije “Music pub” poslušajte na Youtube linku: http://youtu.be/G91Vh0pI7oI