Sve više ljubitelja Santa Barbare

 

Grupa Barbari uspješno nastavlja promociju odličnog drugog albuma ‘Santa Barbara’. Nakon singla ‘Ma nema veze’, Barbari trenutno osvajaju top ljestvice drugim singlom ‘4’ za koji su snimili i spot u režiji Ire Tomić.Zagrebačka publika doživjet će Barbare u Tvornici kulture na Valentinovo 14. veljače u punoj formaciji, uz ‘Tri gracije’ odnosno tri saksofonistice (Jovana Joka, Petra Horvat i Weronika Partyka na tenor i bariton saksofonima). Naime, Barbari nastupaju kao support grupi Lollobrigida i uz grupu The Hendikeps pripremaju eksplozivni nastup. Ako se želite propisno pripremiti za njihov nastup, o kojem će se sigurno pričati još danima, skinite i poslušajte njihov drugi album ‘Santa Barbara’ koji su objavili početkom prosinca prošle godine kao free download na svojim stranicama www.barbarimusic.com i koji je samo u prosincu skinut preko tisuću puta.


Da se ne radi o slučajnom uspjehu, već o odličnom bendu, govore i recenzije koje su popratile prvi album ‘Monfiorenzo Underground’  ali i sve više pozitivnih recenzija drugog albuma ‘Santa Barbara’ koji mnogi tek otkrivaju, hvaleći njihovu energiju, provokaciju, šarm, moderni zvuk… nazivajući ih pravim osvježenjem na domaćoj sceni.Treba imati muda u današnjoj glazbenoj industriji izdati album svega godinu dana nakon prošlog, i još ga dati besplatno svakom znatiželjniku na pomnije preslušavanje napisao je Siniša Miklaužić sa portala  Muzika.hr.
Zoran Stajčić iz Rolling Stonea pak je kazao:Barbara Munjas je sudeći po količini energije koju izbacuje domaće utjelovljenje Courtney Love ili Beth Ditto, a Rock’n’Roll voli energične osobe.
I prije nego zagrebačka publika doživi Barbare, Barbari nastupaju 27. siječnja u Puli na velikom međunarodnom eventu ‘Do the Right(s) Thing!’  odnosno ‘Susretu za ljudska prava’  u Domu sportova Mate Parlov u Puli. Par dana kasnije, u petak 30. siječnja će u programu radio Pule u emisiji ‘Bez anestezije’ odsvirati kompletan album uživo te ga predstaviti slušateljima u Istri. Dakako, to je tek početak promocije albuma ‘Santa Barbara’ jer godina je tek počela a Barbari su pred vašim vratima spremni za nastup!Spot pogledajte nahttp://youtu.be/rh5tb9Wm3NU