David Rhodes gitarist Petera Gabriela na Massimovom koncertu

 

 mass

Još 10 dana dijeli nas od koncerta na kojem ljubavi i pozitivnih emocija neće nedostajati. Na samo Valentinovo (subota, 14. veljače) u 20 sati na spektakularnu, vlastitim kreacijama osmišljenu, pozornicu Doma sportova stupit će „najbolji gitarist među pjevačima i  najbolji pjevač među gitaristima“* – MASSIMO.
Ali, on nije jedini gitarist kojeg ćemo tom prilikom predstaviti. Direktno iz Engleske stiže gitarist  koji svira sa Peterom Gabrielom, a radio je i s Kate Bush, Robertom Plantom, Paulom McCartheyjem,… Njegovo ime je: David Rhodes. David je na ovih dana objavljenom Massimovom albumu „1 dan ljubavi“ snimio nekoliko gitarskih dionica. Zbivalo se to ovog ljeta, u Zadru, a opuštajuće druženje pretvorilo se u pravo prijateljstvo, koje je okrunjeno Massimovim poklonom za Davida – ručno izrađenom gitarom „Red Princess“. Gitaru je napravio mladić Antonio Želimorski iz Bjelovara, koji je Massimu godinama ranije izradio telecaster gitaru „Massimo“.

Posebnost ovog koncerta je i to da će publika prvi put moći uživati u kompozicijama s novog studijskog albuma „1 dan ljubavi“. Uz „Suze nam stale na put“, uživat će u aktualnom singlu „Ispod nekog drugog neba“, te „Kladim se na nas“, „Nedam grijehu na tebe“ i drugim.
Uz Massimov stalni bend kojeg čine: Marko Matošević (bubnjevi), Dalibor Pipo Matošević (gitara), Robert Vrbančić (bas), Boris Popov (udaraljke), Bruno Urlić (violina) i Aleksandar Ismailovski (klavijature) kao gosti bljesnut će i producent/gitarist Nikša Bratoš, po crno-bijelim tipkama prebirat će Predrag Martinjak, a gost na saksofonu je Igor Geržina.    Kao predgrupa nastupit će zagrebačka grupa Gretta, o kojoj je Massimo rekao sljedeće: „Volim dati mladim ljudima priliku da sviraju pred velikim auditorijem. Oni su doduše već objavili treći album, ali sad je došlo njihovo vrijeme. A ima i poseban razlog zašto sam se odlučio baš za njih, jer me svojim entuzijazmom podsjećaju na mene iz Dorian Gray faze.“