Lollobrigida poklanja “Najbolji Život” u akustičnoj verziji

lolo

Valentinovo u zagrebačkoj Tvornici kulture je u znaku tri benda koji će se pobrinuti da dan zaljubljenih protekne nezaboravno. U subotu, 14. veljače, ljubav i energiju odašiljat će Lollobrigida, Barbari i The Hendikeps.Lollobrigida, jedan od najpoznatijih bendova u regiji, nakon duže koncertne pauze dolazi u Zagreb obnoviti svoju vezu s gradom. Ususret koncertu bend tijekom mjeseca ljubavi poklanja svoj najnoviji singl “Najbolji život” u akustičnoj verziji, a pjesma ogoljena u nježnijem aranžmanu od originala, prenosi jednostavnu poruku da uživamo u svakom danu i volimo ono što imamo.Lollobrigida je zaradila mnoge simpatije sa svojim electro disco punk melodijama s kojima je sve počelo, a jureći prema četvrtom albumu zvuk benda se okreće prema žešćem i indie rock izričaju. Nova postava benda donosi zvuk pojačan gitarama, a to se posebno ističe u najnovijem singlu “Najbolji život”.  Na novom studijskom izdanju naći će se i “Uzalud” koja pokazuje punk varijantu benda, “Zašto” koja ima zarazni refren i “Reklama” koja miriše na rock ‘n’ roll. Valentinovska set lista uz nove stvari otkriva i bezvremenske Lollobrigidine pjesme “Volim te”, “Bivša cura”, “Kompjuter” ili pak “Ja se resetiram”. Članovi benda uz Idu i Petru su mladi punk rock dečki iz Beograda – Damjan, Bole, Marko i Nemanja, na gitarama, bass gitari i bubnjevima, a time nastup uživo postaje puno žešći.

Barbari su peteročlani bend formiran oko Barbare Munjas, bivše članice najpoznatijeg istarskog benda Gustafi, te novo veliko ime na domaćoj pop rock sceni. Krajem 2013. predstavili su se debitantskim albumom ‘Monfiorenzo Underground’, a uz najavni singl “Mjesečina” zaredali su se i “Realnost”, “Patološki lažljivac” ili pak “Moje vrijeme”, te je uslijedilo uvrštavanje albuma među 10 najboljih domaćih izdanja objavljenih te godine. S nemalim brojem održanih koncerata iza sebe, Barbari početkom prosinca 2014. izbacuju drugi album “Santa Barbara” objavljen kao besplatni download na njihovoj stranici. Predstavili su ga singlom “Ma neme veze” i aktualnim “4” koji hara radijskim eterom. Barbari su uz svoje direktne tekstove također žestoki, zarazni i pozitivni, a sve što rade je veselo i energično što se vidi u njihovim nastupima.
Alt pop indie rock bend The Hendikeps vraća se na pozornicu nakon poduže koncertne pauze. Prvi EP iz 2009. godine, nazvan “The Hendikeps”, osigurao im je naklonost kritičara i glazbenih urednika, te radijskih postaja, a veliku pozonost izazvale su pjesme  “Ti i ja smo bitni”, “Mitraljezi” i “Malo krvi na usnama”. Za zagrebački koncert u Tvornici kulture obećavaju odličan scenski nastup i sjajnu atmosferu uz nove stvari koje će se naći na njihovom nadolazećem albumu.Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 40 kuna, dok će na dan koncerta iznositi 60 kuna.Pjesmu “Najbolji život” u akustičnoj verziji možete skinuti s linkova:Dropbox, We Transfer Wav, We Transfer Mp3