Promocija albuma Kultur Shocka – “IX” u Močvari

 gypsy

U sklopu novog izdanja Balkan rock partya u Močvaru u petak 20.02.201 5dolaze nam stari poznanici – Kultur Shock. Bend koji je čest gost na hrvatskim binama, a na našu se vraćaju nakon više od 8 godina. Tada, te davne 2006. ova multikulturalna ekipa predvođena Srđanom Jevđevićem (starijim pratiteljima glazbe poznatim pod imenom Gino Banana) u punoj Močvari napravila je rijetko viđen dernek. Njihova mješavina rocka, punka, metala, ciganske glazbe i balkanskih utjecaja uvijek je nailazila na plodno tlo na ovim prostorima. Tijekom godina uglavnom su ih uspoređivali s velikanima poput System of a Down ili Gogol Bordello ali Kultur Shock su uvijek bili dovoljno originalni, a naročito dovoljno kvalitetni, da u njihovoj glazbi i tekstovima u kojima promiču ljubav, socijalnu pravdu i jednakost, a napadaju svaku vrstu netolerancije, uživa mnoštvo slušatelja širom svijeta. Dokaz tome je i broj koncerata koji se tijekom godina sada već opasno približio brojci od 1000!


Njihov odnos s fanovima najbolje ilustrira podatak da je novi album financiran, nimalo slučajno, crowdfundingom. Upravo je taj novi album, simboličkog naziva IX, razlog povratka u naš klub. U potpunosti vjerni i dosljedni sebi, Kultur Shock su ponovo isporučili sve ono po čemu su i ostali poznati sve ove godine. U tome su im pomogli i neki slavni gosti pa su tako na ovom albumu svoje uloge imali i Krist Novoselic (Nirvana) ili pak legendarni producent Jack Endino (Nirvana, Soundgarden, Mudhoney…). Nema nikakve dvojbe da će zborno pjevanje odjekivati Močvarom, polugola tijela letjeti zrakom, a znoj (i alkohol naravno) teći potocima. Isto tako nema dvojbe da ne želite propustiti priliku da budete dio takve fešte.

Biti će tu i nastup sarajevskog teferidz punk benda Bezbeli Apstraklije koji promoviraju album “Kad je bal nek je kanibal” u izdanju Croatia Records, a koji se pojavio u prodaji prije tri mjeseca. Poslije hita “Fakini” nova bosanska atrakcija B.A., kako vole da ih zovu, potvrdila je svoj kvalitet spotovima za pjesme “Rekla kazala”, “Fukara” i “Zlatna Kasikara”, nakon čega je stigla i potvrda dobre zabave i na svirkama u Varaždinu na Trash festu, klubu Attack u Zagrebu, Sarajevu i u Mostaru, u klubovima Monument i OKC Abrasevic.
Prije i nakon benda muziku pušta DJ KNEŽA (Zagreb).
Upad u pretprodaji: 45 KN, na dan događanja na blagajni kluba: 60 KN
Ulaznice u pretprodaji potražite na sljedećim lokacijama:
Klub Močvara, Trnjanski nasip bb
Dirty Old Shop, Tratinska 18