DETOUR RASPRODAO KONCERT 21.3., DODATNI KONCERT U PETAK, 20.3.!

detour3
 
Nekih tjedan dana prije  najavljenog akustičnog koncerta u Sax-u, grupa Detour objavljuje da ulaznica za koncert u subotu više nema u prodaji. Zbog iznimno velikog interesa odlučeno je da se DAN RANIJE održi još jedan, tzv. nulti koncert i to u petak, 20.03. s početkom u 22 sata. Ovom prilikom Detourovci najavljuju DVA vatrena dana u Sax-u, ne skrivajući oduševljenje  činjenicom da im je koncert  rasprodan:

 ‘Definitivno zadnjih pola godine nam se događaju samo lijepe stvari. Nakon osam godina rada počinju se nazirati konkretni rezultati, od uspješnog prošlogodišnjeg prvog velikog zagrebačkog koncerta pred prepunom Tvornicom kulture, do netom osvojene glazbene nagrade Porin u kategoriji za najbolji pop album i najnovije informacije kako nam je rasprodan koncert u Sax-u zbog čega s velikim zadovoljstvom otvaramo još jedan dan. Proljeće za nas nije moglo bolje početi i svim našim fanovima se od srca zahvaljujemo što nas podržavaju i što ih iz dana u dan ima sve više,’ izjavio je frontman grupe Nenad Bourgudan.
Kako je već i najavljeno Detour će se publici predstaviti u vrlo intimnom, akustičnom izdanju. Ovom prilikom će njihovi hit singlovi ‘Snijeg’, ‘Srce veliko’, ‘Daleko’, ‘Plešem sama’, kao i pjesme starijeg datuma, doživjeti izvjesne promjene u aranžmanima. Također, na repertoaru će se naći i neki naslovi koje do sada nisu izvodili uživo kao i posebno odabrana cover iznenađenja. Vjerujemo da ova dva koncerta nećete propustiti jer radi se o grupi koja svojim, Porinom ovjenčanim, trećim studijskim albumom ‘A što ak’ ja…’ osvaja radijske top liste i skuplja fenomenalne recenzije. Kao predizvođačica na oba koncerta nastupit će mlada hvaljena glazbenica LUCE koja je već imala priliku biti gost renomiranim imenima kao što su Josipa Lisac, Meritas i sve zapaženijoj kantautorici Sari Renar.

Ulaznice za DODATNI koncert, već od danas, možete nabaviti u pretprodaji na blagajni Sax Club-a (Palmotićeva 22/2) po cijeni od 45kn, a na dan koncerta za 60kn.