Nove informacije o spomeniku Angele Merkel i nadolazećem koncertu Leta 3 u Laubi

let3

Izrada spomenika ‘Angela Merkel sere’, koji će se svečano otkriti 25. travnja u Laubi, a nakon kojeg će Let 3 odsvirati i koncert, teče po planu.Konzilij za izradu spomenika o svemu je izdao i službeno priopćenje:’Rad na spomeniku »Angela Markel sere« nastavlja konzilij sastavljen od slijedećih članova:dva kipara,stručnjak za bronzu,liječnik internist,vozač viljuškara,spomeničar,
šatoraš zadužen za sranja,tri pomoćna radnika.Svi daju sve od sebe, svjesni povijesnog trenutka.Od ponedjeljka do srijede, posebna pozornost će biti posvećena pitanjima njemačkih dugova iz drugog svjetskog rata.Probna govna očekuju se 14. travnja u popodnevnim satima.’

 

Na koncertu, koji će uslijediti odmah po otkrivanju spomenika, Let 3 će dva puta odsvirati svoj potpuno novi materijal, sve pjesme koje će se naći na njihovom nadolazećem albumu, čiji se izlazak očekuje do ljeta. Svakako, biti će to događaj i koncert za pamćenje, za koji već vlada veliki interes, pa pozivamo sve da na vrijeme kupe svoje ulaznice.Sa današnjim danom završila je prodaja ‘early bird’ ulaznica za otkrivanje spomenika ‘Angela Merkel sere’ i koncert Leta 3.Kako je interes za seminar bio izuzetan, a broj sudionika ograničen na samo 15 sretnika koji su kupnjom ulaznice ostvarili mogućnost da uđu u bubanj i budu izvučeni kao dobitnici, Let 3 je odlučio svima onima koji nisu uspjeli, dati dodatnu priliku da i oni sudjeluju na ovom ekskluzivnom seminaru.
Sudjelovati u ovom drugom krugu izbora mogu svi koji žele i pošalju svoje fotografije na u inbox na Facebook stranici benda (https://www.facebook.com/LET3ri ), ili kontakte Dallasa (dallas@dallas.hr / https://www.facebook.com/DallasRecordsOfficialPage?ref=hl ) Let 3 će pregledati fotografije fanova i odabrati one na kojima će se vidjeti da su autori dobre duše, pa će tako još 15 njih će dobiti priliku sudjelovati na seminaru. Prednost pred običnim fotografijama imat će jedino žene koje pošalju svoje nage fotografije. Seminar će se održati petnaestak dana prije otvorenja spomenika i koncerta, a svi sudionici će moći sudjelovati u završnim radovima na spomeniku i pripremama za koncert.
Ulaznice se u pretprodaji prodaju po cijeni od 13 dolara (90 kn), a na dan koncerta prodavat će se po cijeni od 15,5 dolara (110 kn)., a mogu se  kupiti u Dallas Music Shopovima (Zagreb, Rijeka), Dirty Old Shopu (Zagreb) i u sustavu Eventima.