Novi singl Gustafa nosi naziv – Hiti se na mene

gustafi

     Sastav “Gustafi” je objavio pjesmu “Hiti se na mene”, uvodni singl EP-a “Maneštra” koji izlazi početkom svibnja, a najavljuje jedanaesti studijski album legendarnih Istrijana. “Hiti se na mene” obiluje veselim, plesnim i zarazno zabavnim ritmovima i melodijama, popraćenim prepoznatljivo komičnim “gustafovskim” tekstom, koji je istovremeno prepun direktnih i metaforičkih igrica na relaciji muškarca i žene. Uz temperamentan ska, začinjen idealnom dozom world musica, tex-mexa i neizostavnom puhačkom sekcijom, singl unosi injekciju pozitive i vedrine te predstavlja svojevrstan povratak korijenima “Gustafa”.
      

      Ne treba niti sumnjati da će “Hiti se na mene” biti prepoznat kao novi hit domaćeg etera te da će se pridružiti dugačkoj niski uspješnica “Gustafa”, zahvaljujući kojima Edi Maružin i njegova družina nesmiljeno haraju domaćom scenom dulje od tri desetljeća.        
       Grupa “Gustafi” nastala je krajem 1980. godine u malom istarskom gradiću Vodnjanu, a u 35 godina uspješne karijere su objavili deset studijskih albuma, snimili brojne hitove i odsvirali više od 2500 koncerta, na kojima su svojom energijom osvojili publiku gdje god su se pojavili – od Istre i cijele regije, preko većine europskih zemalja, sve do Brazila i daleke afričke Zelenortske Republike.Singl “Hiti se na mene” poslušajte ovdje