Sassjin album „Taktički praktično“ digitalno dostupan od ponoći 3. ožujka

sassja

Sassjina žestoka pozitiva i njezini beatovi pokorili su društvene mreže cijele regije. S odličnih 13 pjesama odlučila je razbiti sve aluzije na praznovjerje jer je upravo u petak, 13. ožujka najavljen koncert u KSET-u. DJ podrška Sassji bit će INDIGO koji je u Zagrebu već pratio Edu Maajku.„Taktički praktično“ bit će dostupan online 3.3.2015, a fizičko izdanje očekuje se u KSET –u. Upravo oni koji dođu na koncert imaju priliku kupiti dugoočekivani CD prije svih ostalih, jer na ostala prodajna mjesta album stiže iza 16.ožujka.


„Ovo će biti BOOM – alboom!“, izjavila je Remi oduševljena suradnjom na singlu “Etikete”. Singl je premijerno emitiran na radio postajama u čak 5 država: Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, BiH i Makedoniji, a od dana izlaska trese playliste diljem regije.
Za rad na svom prvom albumu Sassja je oko sebe okupila je izvrsnu internacionalnu producentsku ekipu: Kantriman, Koolade, Billain, Jah Billah, Fokus, Max Rubadub, a osim s Remi na već spomenutom singlu, vokalnu suradnju na albumu ostvarila i s Frenkiem te crnogorskim dvojcem Who See.
Deset dana prije izlaska Sassjinog debitantskog albuma „Taktički praktično“, cijelu digitalnu playlistu možete preslušati od ponoći na Deezeru.http://www.deezer.com/artist/7364630 (link je aktivan od ponoći 3. ožujka)