Ivanu Zaku dodijeljena Zlatna ploča za album “Bolja od najbolje”

zak

U današnje recesijsko vrijeme rijetko se koji glazbenik može pohvaliti da mu se albumi i dalje prodaju, a još je manje onih koji dosegnu Zlatnu nakladu. Jedan od njih je glazbenik i autor svih svojih pjesama Ivan Zak, kojemu je danas njegova diskografska kuća Menart, svečano uručila Zlatnu ploču za album “Bolja od najbolje”.Naklade su verificirane od strane Hrvatske diskografske udruge, a na temelju prijavljenih podataka HDS ZAMP-a, Ivan Zak se svrstao među glazbenike čiji je autorski rad prepoznat od strane struke i publike.Zlatnu ploču Ivanu Zaku uručio je direktor Menarta, Branko Komljenović. Čestitkama su se pridružili i Ivanovi kolege Begini, Denis Dumančić, Branimir Mihaljević, Fayo, Darko Bakić, te brojni mediji.

 

 

„Vijest da je moj posljednji album prodan u Zlatnoj tiraži beskrajno me razveselila. Ima li glazbeniku boljeg vjetra u leđa od ovakvog priznanja koje vam nedvojbeno ukazuje na to da je vaš rad prepoznat i da vas publika cijeni. Vjerujem da ću i svojim novim albumom „Usne varane“, koji samo što nije izašao, opravdati očekivanja fanova koji su album „Bolja od najbolje“ obojili u zlatno i na tome im zahvaljujem.“   rekao je  Ivan Zak.
Da je album „Bolja od najbolje“ zaista s pravom dosegao ovoliku nakladu, govori činjenica da Ivanova svaka pjesma na Youtubeu broji višemilijunske poglede, a još jedan dokaz tome su i njegovi rasprodani koncerti diljem zemlje.
Zlatna ploča izvrsna je uvertira za novi album „Usne varane“ koji izlazi krajem travnja.