Record Store Day u Aquarius Music shopovima

record

Vjerujemo da svi već znate da Aquarius Music shopovi već tradicionalno sudjeluju u obilježavanju međunarodnog dana glazbenih shopova ili RECORD STORE DAY.
Ove godine Record Store Day * se održava u subotu 18.4., a Aquarius Music shop u Varšavskoj 13 Vam priređuje glazbeni kviz u organizaciji ekipe “Know Your Music”.

“Know Your Music” je glazbeni kviz koji se inače održava u Tvornici Kulture i već je dobro poznat svim ljubiteljima glazbe i kvizova. Stoga je Aquarius Music Shop, kako bi vam omogućio da testirate svoje znanje, dobro se zabavite i možda osvojite vrijedne nagrade, pozvao ekipu koja stoji iza “Know Your Music” u goste za Record Store Day.
Kviz se sastoji od:
a) klasičnog pitanje-odgovor dijela,
b) slušnog prepoznavanja i
c) prepoznavanja covera albuma, naravno za ovu priliku samo na vinilu.
Igra se u timovima po troje, a kotizacija iznosi 10 kn po igraču.
Prijaviti se možete na mail: cdshopzagreb@cedeterija.hr s naznakom ‘kviz’ i imenom ekipe ili osobno u Aquariusovom shopu u Varšavskoj 13.
Kviz će se održati u 2 termina: jedan u 11:30 h, a drugi u 13 h, stoga svakako prilikom prijave naznačite za koji termin se prijavljujete. Imajte na umu da je broj mjesta zbog posebne lokacije održavanja ograničen, zato požurite s prijavama.
Kao i uvijek do sada, ekipa iz “Know Your Music-a” će se pobrinuti da testirate svoje znanje različitih glazbenih razdoblja i žanrova, bitnih i nebitnih činjenica, a Aquarius će se pobrinuti da oni najbolji dobiju vrijedne nagrade kao što su ulaznice za nastup JIMMYJA CARRA u Lisinskom, GANG OF FOUR u Tvornici, LET 3 u Laubi…

Osim toga, očekujte i popust od 15% na sve vinile (osim na posebna RSD izdanja ) u Aquariusu u Varšavskoj 13 i Branimir centru (Kneza Branimira 29), ali i na www.cedeterija.com! Obratite pažnju na to da smo za RSD obogatili vinilnu ponudu na preko 5.000 naslova, što novih, što rabljenih vinila; a popust će vrijediti kroz cijeli vikend – petak/ subota/ nedjelja!