Dođite u Malu scenu i kupnjom ulaznica priključite se akciji

cirkus

U subotu 16.5.2015. u 17 i 18.30 sati igranjem predstave “Iglica” prikupljat ćemo sredstva za popravak kombija našeg partnera Triko cirkus teatra.Ovu iznimnu i drugačiju predstavu prema tekstu Lane Šarić režirao je Ivica Šimić.Pomoćnica redatelja je Iva Peter Dragan, scenografkinja Dinka Jeričević, kostimografkinja Mirjana Zagorec, skladatelj Igor Karlić, fotografkinja Ana Šesto, a producentica Vitomira Lončar.Priča je to o naizgled običnoj djevojčici koju od krasi posebnost- iglice zabodene po cijelom tijelu. Neprihvaćena i neprilagođena i školi, u gradu, pa i u obitelji, Iglica pronalazi jedino mjesto gdje su neobični ljudi dobrodošli- circus.

“Iglica” šalje nedvosmislenu poruku da ljude koji su drugačiji od nas moramo prihvatiti onakve kakvi i jesu i da i mi moramo učiniti onaj neophodan korak i prihvatiti takve ljude koji će onda, svojom posebnošću, obogatiti naš život.“Iglica “ je predstavljala Hrvatsku na KIDS Euro festivalu u Washington D.C.-u.Nikolina Majdak je dobila nagradu za najbolju glumicu na ASSITEJ festivalu.Suradnja s Triko cirkus teatrom započela je “Iglicom”, nastavila s “Malom vješticom”, a iduće godine zaokružit ćemo trilogiju.
Cijena ulaznice iznosi 35,oo kuna. Ulaznice možete rezervirati na našim internetskim stranicama te ih platiti i internet bankarstvom.