Novi singl: Soul Radio – Možemo zajedno

souk radio 

Nakon uvodnog singla “Moja muza je mjuza” i hvaljenog EP-a “Uvodna emisija” mladi autorski funk/soul/pop sastav iz Duge Rese i Karlovca “Soul Radio” predstavlja singl “Možemo zajedno”. Riječ je o zarazno melodičnoj pjesmi socijalne tematike kroz koju, iako mladi, socijalno osvješteni članovi “Soul Radia” progovaraju o trenutnom stanju u društvu: “Pomalo smo revoltirani sadašnjim stanjem. Svjesni smo da smo kao pojedinci slabi i da sami ne možemo postići gotovo ništa, ali ako se ujedinimo možemo napraviti velike stvari. Možemo zajedno!”

     Glazbu potpisuje cijeli sastav “Soul Radio”, autor teksta je Aleksandar Baić, dizajn naslovnice je djelo Borisa Škrtića, a singl je snimao, miksao i masterirao odličan mladi producent Antonino Šimić u novootvorenom studiju “Greenwood” (bivši “NLO studio” Srđana Sekulovića Skansija).
     “Soul Radio” je privukao pažnju publike i medija uvjerljivom pobjedom na prošlogodišnjem “HGF demo festivalu”, a ubrzo nakon toga stiglo je i veliko priznanje struke – dodijeljena im je “Fender Mega Muzika” nagrada za najboljeg mladog izvođača 2104. godine. Debitantski album perspektivnih glazbenika iz Karlovca i Duge Rese se očekuje ove godine, a do tada ih možete poslušati uživo u utorak, 28. travnja, kad nastupaju na “6th Zagreb International Blues Festivalu” u klubu “Hard Place”. Koncert počinje u 21:30, ulaz je besplatan, a uz “Soul Radio” nastupaju i sastavi “Rolin Humes” i “Ben Dover”.Singl “Možemo zajedno” poslušajte  OVDJE