RUNDEK CARGO TRIO na Tvrđavi sv. Mihovila

rundek 

Nakon četiri i pol godine stanke, svi nestrpljivo iščekuju novo studijsko izdanje Rundek Cargo Trija pod nazivom „MOSTOVI“. Novi album najavili su početkom travnja pjesmom “Don Juan”, a osim aktualnog singla, na albumu će se naći i već dobro znani, ljetni i romantični „Midnight Calypso“.S obzirom na veliki interes publike Dušan Vranić – Duco, Isabel Catala i Darko Rundek odlučili su novi album premijerno predstaviti na moru i na kontinentu s dva velika koncerta. Morska premijera „Mostova“ održat će se upravo na Tvrđavi sv. Mihovila u petak, 19. lipnja, a datum velikog zagrebačkog koncerta još drže u tajnosti.„Jako nas veseli da će prvi promotivni koncert našeg novog albuma „Mostovi“, nakon Zagreba biti upravo na predivnom prostoru šibenske tvrđave. “; istaknuo je Darko Rundek najavljujući morsku premijeru albuma u Šibeniku.Koncert na prekrasnoj Tvrđavi samo je uvertira u sve ono što nam Rundek Cargo Trio uskoro donosi.

„ Kreće akcija zvana „Mostovi“… izlazak albuma, koncert u Zagrebu, Šibeniku, ali i diljem regije, gostovanja, druženja, putovanja i još puno toga“, poručuje trojka.
Trio ovog ljeta očekuje bogata koncertna sezona jer će album osim u Hrvatskoj promovirati i u Sloveniji, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji i BiH-a. Uz Šibenik u ovom trenutku poznati su i datumi koncerata na beogradskoj tvrđavi, 12. i 13. lipnja. Nadolazeće datume turneje i sve informacije o Rundek Cargo Triju možete pratiti na službenoj facebook stranici Darka Rundeka ili na facebook stranici Menart BPM-a.Ovo neobično i impresivno glazbeno putovanje definitivno je pravo otkriće za ljetne festivale, koncertne dvorane i klubove jer Rundek Cargo Trio nikoga ne ostavlja ravnodušnim.Prodaja ulaznica za koncert na Tvrđavi sv. Mihovila kreće od ponedjeljka 11. svibnja i moći ćete ih kupiti po cijeni od 80 kuna u pretprodaji ili 100 kuna na dan koncerta na sljedećim prodajnim mjestima;
Tvrđava sv. Mihovil
Muzej grada Šibenika
Sustav Eventim (Dallas Music Shop, kiosci Tiska, Petrol benzinske postaje)
www.eventim.hr
www.croatia-tickets.com
Turističke agencije: Mag Tours, Nik i Kompas