SCHENGENFEST 2015. predstavio “headlinere” festivala

shengen 

Prvi headliner festivala dobitnici su prestižne nagrade Brit Awards – Rudimental DJ koji u sklopu svoje svjetske turneje prvi put dolaze u Sloveniju. Festival dovodi i energični njemački bend Guano Apes koji je na glazbenoj sceni koliko i Pearl Jam, a iza sebe ima višemilijunsku tiražu. Na glavnoj pozornici pridružit će im se sastav zarazne energije – Asian Dub Foundation te STAHLZEIT – službeni cover bend legendarne grupe Rammstein.
Ove godine po prvi puta na pozornicu Schengenfesta stat će i prva žena FMJAM-a – SASSJA.
Tu su i druga dobro poznata imena, redoviti gosti Schengenfesta: ELEMENTAL koji trenutačno žari i pali aktualnim singlom “Goli i bosi”, Vlado Kreslin i Mali bogovi, Zablujena generacija, ECLIPSE OF TIME i dolenjska grupa ROCKDEFECT. Od slovenskih izvođača svakako treba istaknuti stare znance festivala grupu Siddharta, Elvisa Jacksona, Magnifica i Noctiferia.
Uživo će nastupiti i dobitnik MTV nagrade – Gramophonedzie LIVE koji je hitom “Why Don’t You” u 2010. godini osvajao klubove.

 

Schengenfest 2015. ima novi kamp!Organizatori festivala ove godine su se još bolje pobrinuli za mnoštvo posjetitelja.U kampovima Katra i Kupa u sjeni stabala moći će se boraviti već od  27. srpnja do 03. kolovoza i na taj način doživjeti pravo festvialsko iskustvo u prekrasnom okruženju i dobrom društvu čitavih 7 dana! Bit će uređena cijela infrastruktura s WC-om, tuševima, mjestima za piknik s već postavljenim roštiljima, restoranima i barovima s bogatom gastronomskom ponudom kao i dućan u kojem će biti moguće po nižim cijenama kupiti sve što je potrebno za nekoliko dana festivalskog kampiranja. U bogatom popratnom programu koji nudi razne radionice, sportske igre, koncerte i DJ program, neće nedostajati druženja i zabave za posjetitelje iz cijelog svijeta.
Kampiranje u kampovima Katra i Kupa je 30% jeftinije od redovne cijene i moguće je samo uz festivalsku ulaznicu.Jeste li znali da na Schengenfest možete povesti i svoje ljubimce? Upravo je prošlogodišnja akcija Schengenfesta i Azila Dumovec bila pokrenuta s ciljem da se skrene pažnja na odgovorno ponašanje prema kućnim ljubimcima i ne napuštanje životinje koje je osobito često u vrijeme ljeta i godišnjih odmora. Vaši ljubimci mogu se slobodno kretati u kampu uz poštivanje zakonskih odredbi koje se odnose na držanje pasa na uzicama te čišćenju izmeta.

Cijena ulaznica do 28. svibnja

Basic – 4 dana festivala, bez kampiranja – 49,90€
Classic – 4 dana festivala + 4 dana kampiranja – 69,90€

Holiday – 4 dana festivala + 6 dana kampiranja (od 27.7.2015.) – 79,90€

VIP Basic – 4 dana festivala, bez kampiranja – 89,90€
VIP Classic – 4 dana festivala + 4 dana kampiranja – 114,90€
VIP Holiday – 4 dana festivala + 6 dana kampiranja (od 27.7.2015.) – 124,90€
Kupnja VIP ulaznice omogućava vam uživanje u nastupima na glavnoj pozornici s VIP tribine, brži i jednostavniji ulazak na sam festival, VIP WC, pristup chill out zonama i još brojne druge pogodnosti u kojima ćete uživati kao VIP gosti.