Sve je u redu „Dok glazba traje“ poručuju dečki iz BOE

boa1

„Sve je u redu dok glazba traje“ – poručuju članovi kultnog benda Boa predstavljajući novi singl „Dok glazba traje“ za kojeg je paralelno snimljen i video spot. Autori glazbe su Mladen Puljiz i Slavko Remenarić, koji ujedno potpisuje i tekst pjesme. Za aranžman su zaslužni Zvonimir Bućević Buć, Mladen Puljiz i Slavko Remenarić. Glazbeni producent pjesme je Saša Miočić.Pjesma donosi dobro poznat i prepoznatljiv zvuk Boe osvježen proljetnom atmosferom oko nas.Redateljica videa je Petra Oreč, koja je otpjevala i prateće vokale.

„Pjesma je nastala vrlo brzo i spontano. Ja sam svoju novu akustičnu gitaru donio u Slavkov mali studio da ju majstor isproba i prve harme koje je na njoj odsvirao početak su pjesme “Dok glazba traje”.
– objasnio je Mladen Puljiz.
Boa i koncertno radi punom parom pa će tako krajem ovog mjeseca, točnije, 30. svibnja nastupiti u beogradskom Mikser House klubu, a 6. lipnja u čakovečkom klubu Prostor Cezam.
Bit će to ujedno prvi nastupi Boe u ovim gradovima nakon više od 20 godina. Svojim će bezvremenskim pjesmama vratiti publiku u zlatno vrijeme 80-ih godina.

„Veselimo se nadolazećim koncertima u Čakovcu i Beogradu gdje ćemo izvoditi puno materijala iz osamdesetih. Osim starih pjesama na setlisti će se naći i neke pjesme s naših novijih albuma kao i potpuno nove pjesme za koje mislimo da su i nadalje u našem prepoznatljivom stilu. Veliki nam je izazov ponovno nastupati u gradovima gdje nismo bili dugo vremena, ali smo sigurni da ćemo zajedno s publikom uživati u dobroj svirci i atmosferi kao što smo uživali na nedavnom koncertu u zagrebačkoj Tvornici kulture. Obećavamo vam dobar provod i vidimo se uskoro.” – rekao je Slavko Remenarić. Kako spot izgleda možete pogledati na sljedećem linku:https://www.youtube.com/watch?v=5STyTRJHx7Y