AMEL ĆURIĆ ODUŠEVIO 10 000 LJUDI U KAKNJU

amelpublika

Pobjednik X Factor Adrije – Amel Ćurić, pred više od 10 000 posjetitelja u Kaknju je održao koncert za pamćenje. Koncert je otvorio pjesmom „It’s my life“ koju je pjevao i u finalu X Factora, nakon čega su uslijedili brojni domaći i strani hitovi, od roka do sevdaha. Za Amela je ovaj koncert bio od posebnog značenja s obzirom da mu je upravo taj dan bio rođendan, a kako je sam rekao ovo je najbolji poklon koji je mogao dobiti. Publika je skandirala „Sretan rođendan Amele, želimo ti svi!“, a potom mu je uručena i rođendanska torta. Kraj dvosatnog koncerta bio je ujedno i zatvaranje manifestacije „Kakanjski dani“.

Šlag na sve Amelove dosadašnje uspjehe bit će 12. rujna kada će se u austrijskom Linzu na bini TipsArene pridružiti jednom od najvećih pjevača bivše Jugoslavije – Zdravku Čoliću.
Legendarni Čola u TipsAreni koja može primiti više od 6000 posjetitelja, nastupit će u sklopu turneje „Vatra i barut“. Upravo je Čolina „Pjesmo moja“, Amela i proslavila na X Factoru za čiju je izvedbu dobio izvrsne komentare i žirija i publike.
Nakon Exita i rasprodanih koncerata u Osijeku, Goraždu, Dobo – Istoku i Kaknju, Amela čekaju sljedeći nastupi:
21.8. – Coca Cola Pop Up Store (ispred Doma Armije) – Sarajevo
11.9. – Opatija
12.9. – Linz (gost na koncertu Zdravka Čolića)