Novi album u prodaji: THE A! “Stereo”

the-a

The A! je upravo objavio debitantski album pod imenom “Stereo” koji je hrvatska inačica albuma “Made of Questions”. Album je snimljen u Soundcage Studiju u Zagrebu s Marijanom ‘Mr.Goody’ Gudeljem kao producentom.The A! je do sada objavio 4 službena singla na hrvatskom jeziku, s engleskim inačicama koje su slijedile hrvatske verzije. The A! je imao i zapažen uspjeh na internacionalnim radio stanicama pa se nadamo da će taj uspjeh biti nastavljen s domaćom i stranom publikom.Najavni singl albuma je pjesma “Jedan Dobar Razlog”, pop balada za koju ovih dana očekujte i video.

Kupcima originalnog cd izdanja slijedi još jedno iznenađenje – kompletan album na engleskom kao bonus. The A! se uz aktivni rad na domaćem tržištu okrenuo i svijetu te su njihove pjesme našle svoje mjesto na preko 450 radija diljem svijeta, a SAD, Ujedinjeno Kraljevstvo, Njemačka, Argentina, Čile, Italija, Izrael, Španjolska i Norveška su samo neke od zemalja u kojima su singlovi “If I Had U”, “Where is our love” i “Never” dobro prihvaćeni.
The A! je proglašen bendom mjeseca na Wilder1radio (Atlanta, SAD), ušao u Top 30 mladih bendova po izboru časopisa Coast2Coast (SAD), a pjesma “If I Had U” je bila najemitiranija pjesma 2014.g. na Smacktongue radiju (SAD) dok je, tada još neobjavljena pjesma sa albuma, “Strong” ušla u polufinale jednog od najjačih natjecanja “indie” izvođača pod nazivom “International Songwriting Competition”. Kao suci u žiriju izmjenjivali su se etablirani autori i izvođači kao što su: Tom Waits, Avicii, Peter Gabriel, Lorde, Joe Bonamassa, Chris Cornell i mnogi drugi.