NOELLE je novo ime na glazbenoj sceni, a njena pjesma “Halo” na prvu ulazi u uho

Mladi producent ZETZ čije su pjesme u suradnji sa Igorom Delačem osvojile radijski eter i vrhove top ljestvica, publici predstavlja novu pjesmu „Halo“, ali i novo ime na glazbenoj sceni – NOELLE.
Iza imena Noelle krije se talentirana pjevačica i plesačica Ivana Crnković koja pjesmom „Halo“ započinje novu glazbenu avanturu i putovanje ka vrhovima top lista. Sudbonosni susret Noelle i ZETZ-a dogodio se upravo na CMC Festivalu u Vodicama. Noelle je tada nastupala kao koreografkinja i plesačica Meri Andraković, dok je ZETZ nastupio sa hit pjesmom „U ritmu ljubavi“ koja je osvojila titulu najemitiranije pjesme CMC Festivala.

ZETZ je znao da je Noelle izvrsna pjevačica jer je već ranije bila član grupe Alibi, kada je zamijenila Franku Batelić. Tada je saznao da se Noelle plesom bavi profesionalno te vodi vlastiti plesni studio „Illusion“ s kojim je osvojila 3. mjesto na najvećem svjetskom plesnom natjecanju DWC, u konkurenciji od čak 8.000 plesača. Taj slučajni susret u backstageu CMC Festivala doveo ih je do ideje da njezin pjevački i plesački talent prezentiraju kroz modernu i atraktivnu pjesmu.
Rezultat njihovog zajedničkog truda je pjesma „Halo“, s kojom Noelle publici po prvi puta predstavlja svoj jedinstven glazbeno-plesni izričaj. Kako sama kaže, „Halo“ je tek početak. ZETZ je još jednom napisao zaraznu melodiju koja na prvu „ulazi u uho“ te je oplemenio vrhunskom glazbenom produkcijom, dok se Noelle pobrinula za senzibilnu vokalnu interpretaciju, kao i koreografiju te kostimografiju spota.
Atraktivan spot za pjesmu “Halo” pogledajte na ovom linku:
https://youtu.be/4GnnLwGv_kc