Pjesme 16. glazbenog festivala Šokačke pisme objavljene na svim digitalnim servisima

Ove godine, zbog aktualnih epidemioloških mjera, neće biti moguće održati festival Šokačke pisme 5. veljače, kako je planirano.
Festival i sva popratna događanja prebacuju se u mjesec svibanj, a uskoro će se definirati i točan novi datum održavanja festivala.
Sve festivalske pjesme upravo su objavljene na digitalnim glazbenim servisima gdje je moguće poslušati ih, a uskoro će se naći i u eterima radijskih postaja, a najavljujemo i izlazak na dvostrukom CD-u u izdanju Croatia Records.

Tradicionalni festival tamburaške glazbe i ove je godine okupio sjajna imena: Šima Jovanovac, Najbolji hrvatski tamburaši, Dike, Slavonia band, Džentlmeni, Vranac, Kad, Cure iz centra, Ana Baketarić, Dukati, TS Allegro i brojni drugi. Ukupno 31 skladba najbolje tamburaške glazbe osvojit će sve ljubitelje ovog festivala.
Festival koji je nastao entuzijazmom nekolicine zaljubljenika u šokačku pjesmu i tamburu, prerastao je malene okvire u kojima je zamišljen i postao nadaleko prepoznat i priznat. To je i jedini festival koji daje priliku mladim i neafirmiranim autorima, sastavima i izvođačima da u Slavoniji čuvaju, njeguju i promiču baštinu, tradiciju i običaje generacijama koje dolaze.