Kornelija ušla na top listu i odmah postavila rekord – “Ja sam takva kakva sam”



Kornelija se zbog nastupa u showu Zvjezdice i sa time povezane medijske eksponiranosti suočila sa ljubomorom i odbacivanjem od strane vršnjaka jer se u njihovim očima izdvojila iz prosjeka. To je problem sa kojim se dugo borila i koji je uspjela prevladati svojim pozitivnim stavom i vedrim karakterom. Na kraju, vršnjaci su je prihvatili upravo takvu kakva je.
Nakon prvog tjedna u radijskom eteru, Kornelijina pjesma „Ja sam takva kakva sam“ ušla je na visoko 21. mjesto službene nacionalne top liste HR Top 40. Time je Kornelija postala najmlađi izvođač kome je to pošlo za rukom i to samo sa 15 godina.


Ovaj iznenađujući rekord najava je uspješne karijere i glazbenog puta kojim mlada Kornelija hrabro kroči prema vrhu domaće glazbene scene. Pjesmu „Ja sam takva kakva sam“ potpisuje autorsko-producentski tim „Hit Factory“ (Ivan i Miroslav Zečić) koji još jednom dokazuju da sa pravom nose taj naziv.
Kornelija se ovih dana priprema snimiti zanimljiv spot koji ćete uskoro moći pogledati. Do tada pratite Korneliju na društvenim mrežama, komentirajte pjesmu i prenesite nam svoje dojmove.