Natali Dizdar – nova hit pjesma i rasprodani koncerti

Samo dva tjedna nakon što je najavljen koncert Natali Dizdar u Laubi – sve su ulaznice za datum 24.4. rasprodane. No, zbog velikog interesa publike u prodaju su puštene ulaznice za još jedan datum – nedjelju 25. travnja.
Natali i njezin bend izvesti će njezine najveće hitove i okupljenima prirediti brojna iznenađenja.
Bit će ovo prilika da Natali izvede i svoj novi singl “Kad mislim na to”, ali i pjesme koje je nedavno objavila u sklopu projekta BETI.
Zadarska diva vrijedno je iskoristila prisilnu pauzu od nastupa, pa je u završnoj pripremi i nekoliko novih singlova koje namjerava izdati u obliku EP-a.


“Pjesma “Kad mislim na to” je prvi singl sa nadolazeceg EP-a na kojem će se naći pet pjesama, a koji trenutno završavamo u studiju i čijem izlasku se nadam na jesen. Sve dosta ovisi i o situaciji s koronom i nemam neku potrebu požurivati projekte u kojima se nalazim. Čekamo pravi trenutak – rekla nam je Natali koja ne može dočekati da dva dana zaredom stane pred publiku u zagrebačkoj Laubi.
Organizator se obavezuje pridržavati se svih epidemioloških preporuka, a od posjetitelja očekujemo isto. Više o događaju pronađite na Facebook eventu. Ulaznice potražite u sustavu Entrio.hr.
Program je sufinanciran putem Natječaja „Jer svirati se mora“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

pjesmu poslušajte na: https://www.youtube.com/watch?v=mlz3-8x573o