Novi singl i videospot Zorana Primjera – Agramer

Spona Vam s ponosom predstavlja novog izvođača na domaćoj rap sceni – Zorana Primjera! Zoranov debitantski singl je “Agramer” – inspirativna pjesma koja priča priču o svim stanovnicima grada, ali i onima koji će to postati, njihovoj i našoj ljubavi prema gradu u kojem živimo te želji da svojim angažmanom pripomognemo boljem životu cijelog kolektiva. Autor glazbe i aranžmana je Tomo Žaper, tekst je napisao Zoran Primjer, miks i mastering je napravio Hrvoje Golubić, a glazbenu produkciju potpisuje Tomo Žaper. Uz Zorana, u pjesmi su sudjelovali Marko Bregant (gitara), Gojko Tomljanović (orgulje) te Tomo Žaper (bas gitara, gitara, klavijature, bubnjevi + produkcija, programiranje).

U režiji Dinka Pasinija je na brojnim zagrebačkim lokacijama snimljen videospot, koji još jednom pokazuje ljepote Zoranovog najdražeg grada – Zagreba. Singl “Agramer” je uvod u EP naziva “Zagrebački ep”, a sastoji se od 5 pjesama koje su posvećene i bave se tematikom vezanom uz Grad Zagreb i njegove stanovnike. Misija EP-a je na urbano zanimljiv i edukativan način podijeliti ljubav prema Zagrebu sa svim istomišljenicima u gradu.
“Ideja za projekt nastala je spontano, nakon dugogodišnjih pokušaja da završim materijale za album koji želim objaviti, a koji još uvijek nisu ugledali svjetlo dana. S obzirom da redovito pišem pjesme i snimam demo verzije istih, dogodila se i serija pjesama o Zagrebu, koje sam odlučio objediniti na jednom mjestu – CD-u u obliku EP-a” – kaže Zoran Primjer.
Spot “Agramer” pogledajte  OVDJE