‘Ostani tajna moga života’ – novi je album Jure Brkljače

 

Glazbene kolekcije bogatije su za još jedno izdanje. Jure Brkljača predstavlja se albumom prvijencem ‘Ostani tajna moga života’, u izdanju Hit Recordsa. Na istoimenom albumu nalazi se četrnaest pjesama, među kojima su i neke već objavljeni hitovi, ‘Ne postojim kad nisi tu’, ‘Znao sam’, ‘Ono što osjećaš ti’ , duet sa Tonyjem Cetinskim ‘Ovo je istina’.
Prvijenac, osim što je obogaćen iznimno talentiranim Jurinim vokalom, prožet je i mediteranskim šarmom. Također, Jure je stavio autorski potpis ispod četiri pjesme, na jednoj Jure Stanić, dok iza preostalih devet stoji, dobro nam znani rukopis Miroslava Rusa.

Od samih početaka, natjecateljskog showa, dolaska u Hit Records, pa sve do suradnje s Rusom, put je koji se pokazao iz koraka u korak kao itekako dobitna kombinacija, a uzbuđenje oko izlaska albuma vidljivo je i kod Jure, ‘Ovaj album prvijenac je sav rad ovih pet godina, od početka moje službene karijere, ali je to ujedno i potvrda, kako je u životu sve moguće, ako dovoljno želiš i to živiš: kazao je Jure.
Možemo slobodno reći, kako je ovaj album kruna suradnje posljednjih godina Miroslava Rusa i Jure Brkljače.