Alen Vitasović i YouTube fenomen Ričard novi hit “Ili Si Ili Nisi” posvećuju obećanjima političara koja su prohujala s vihorom

Alen Vitasović + Marco Grabber + Ivan Arnold = hit. Formula je to hita koja se pokazala uspješnom prilikom stvaranja neslužbene himne pandemije “Oštarije su mi zaprli”, iza koje stoji spomenuto glazbeno trojstvo. Ovoga puta spojila ih je netrpeljivost prema neispunjenim političkim obećanjima, stoga su svorili hit “Ili Si Ili Nisi”, u kojem uz Vitasovića glavnu ulogu ima YouTube fenomen Ričard.
U življenju đirom “što na umu, to na drumu”, Vitasovića podržava njegov zadarski prijatelj Ričard, pravog imena Enio Meštrović. Ako niste čuli za njegov alter ego Ričard, riječ je o poznatom zadarskom performeru koji reputaciju “čovika od naroda” nema samo u Zadru, već i diljem Hrvatske gdje stotine tisuća Hrvata nasmijava na YouTubeu i TikToku svojim skečevima.

Tekst za pjesmu “Ili Si Ili Nisi” potpisuju Vitasović, Arnold i Grabber, iza glazbe stoje Arnold i Grabber, koji potpisuje i produkciju. Osim Ričarda, na novome singlu ponovno gostuju Krešimir Tomec (Cubismo) na mandolinama i basu, poznati slovenski gitarist Robert Pikl (Manouche) na gitarama te istarski pjevač u usponu Daniel Moscarda kao back vokal. Pjesma je snimljena na relaciji Orbanići-Zadar-Ljubljana, a miksana je i masterirana u Ljubljani.
Kao i za spot pjesme “Oštarije su mi zarpli”, tako je i spot za “Ili Si Ili Nisi” snimljen na potezu istarskih sela Orbanići i Juršići. Za režiju i scenarij spota zaslužan je Marco Grabber, a spot je snimila NuNu Production ekipa iz Pule na čelu s Danijelom Bartolićem i Marijanom Banko.

Poslušajte singl – https://lnk.to/AlenVitasovicIliSiIliNisi