Zvonimir Detelj 24-godišnji zaljubljenik u glazbu koji pažljivo i strpljivo gradi svoj glazbeni san

“Kaži da me voliš” njegov je prvi singl, a diskografska kuća Croatia Records bit će mu partner u ostvarivanju njegovog sna.
Nakon godina rada na svojoj glazbi i razvijanja glazbenog talenta, u proljeće 2020. se javio producentima Leonardu Kapetanoviću i Davidu Magdiću s kojima je odlučio udružiti snage pošto su imali slične ideje o tome kako bi Zvonimirova glazba trebala zvučati. Rezultat suradnje je “Kaži da me voliš”, izuzetno pitka pop pjesma nošena gitarom i Zvonimirovim zaraznim glasom. Glazbu i tekst potpisuje sam Zvonimir, a aranžeri su uz njega Leonardo i David.

 

Pjesmu prati videospot sniman na dvije lokacije, u Novom Vinodolskom na malom otočiću San Marino i na brdu kod crkve sv. Jurja između Selca i Bribira. Snimatelj i redatelj je Filip Gržinčić, sjajan mladi redatelj koji između ostalih potpisuje i spotove za J.R. Augusta i Gorana Baru & Majke.
Radnja spota zamišljena je kao prikaz jedne prošle, kratke ljubavi/veze iz jednog dana dvoje zaljubljenih koji se isprepliću sa sadašnjošću gdje Zvonimir pjeva i svira te obilazi mjesta na kojima je bio sretan sa svojom bivšom djevojkom. Glumica u spotu je Natali Lauc, finalistica showa “Ženim sina” iz 2019. godine.
Zvonimirova ljubav prema glazbi je neupitna. Na vama je da je poslušate na

https://www.youtube.com/watch?v=1WGrlndpnDE