Grupa Adastra nastavlja suradnju s Cro Recordsom

Jerko Marić, osnivač, frontmen i gitarist grupe Adastra te iznimno cijenjeni autor, u ime benda potpisao je novi ekskluzivan ugovor s najvećom regionalnom izdavačkom kućom Croatia Records.
Potpisom ugovora produljena je suradnja za još dva studijska albuma. Jerko nije krio zadovoljstvo nastavkom suradnje, a tim povodom je rekao da se bend vraća svojim korijenima.

 


Adastra već ima dvije snimljene pjesme, a prvi singl će otkriti krajem ljeta. Jerko i ekipa iskoristit će ovo vrijeme kada nema previše koncerata za snimanje novih materijala, ali će ga objavljivati singl po singl.
Grupa Adastra osnovana je 2005. godine, a dvije godine kasnije objavljuju istoimeni album prvijenac. Drugi album “Surovi grade” (2011.) okreće se oko naslovne pjesme koja je in memorian tragično stradalom Luki Ritzu. Treći album “Katarza” stiže nakon 4 godine, a još aktualan 4. studijski uradak “Zrno malo” objavljen je prije nekoliko mjeseci i na njemu se nalazi veliki broj hitova koji su osvajali radijski eter nekoliko godina.