Grupa Magazin se pita:  “Mora li, mora”

Uvijek raspoložena Andrea Šušnjara predstavila je novu baladu koju su napisali životno-glazbeni par Tonči Huljić i Vjekoslava Huljić. “Pjesma je nastala zapravo vrlo brzo. Tonči me nazvao i rekao da ima dvije pjesme za mene i da završava novi album. Pitao me s kojom ćemo pjesmom prvo izaći, odabrala sam ovu i sve smo snimili iz prvog pokušaja. Doslovno je za tri dana bila gotova. Ovo je jedna retro pjesma, baš za grupu Magazin, malo smo se prisjetili nekih disco vremena”, objasnila je Andrea.

Snimljenje je i spot za tu pjesmu u režiji Vojana Koceića. Svaka nova pjesma grupe Magazin postane hit, a da se ne opterećuju s izlaskom novog albuma dokazuje i činjenica da su posljednji “Mislim pozitivno!” objavili 2014. godine.
“Sad kad su napokon počeli koncerti veselimo se ponovnom susretu s publikom tako da smo koncentrirani na to. U posljednjih nekoliko godina imali smo dosta hitova: ‘Doktore’, ‘Ima dana’, ‘Žena, a ne broj’, ‘Dan pobjede’, ‘Lozinka za sreću’, ‘Samo da se zna (Jaka sam ti ja)’, tako da je gotovo već pola albuma”, zaključila je Andrea.

MAGAZIN – MORA LI, MORA (OFFICIA