“Nitko kao mi” nova je poslastica iz radionice The Splittersa

Bend The Splitters novim singlom najavljuje sljedeće studijsko izdanje, a zarazni rock ritmovi i sjajna atmosfera kriju se iza pjesme koju potpisuju upravo članovi benda, miks i master je radio Goran Martinac, a ton majstor je Ivan Komić.
“Pjesma je za razliku od prošlog singla sporijeg karaktera više je umjetnički nastrojena. Za ovu pjesmu smo izdvojili malo više vremena za razliku od ostalih koje smo do sada snimili. Igrali smo se s raznim zvukovima koji podsjećaju na stare pop-rock hitove. Spajajući to s ljubavnim tekstom dobili smo modernu glazbu, ali staru energiju zvuka u kojem se dosta klasičnih žanrova spaja. U početku smo imali refren “Nitko kao mi” popraćen jednostavnom varijacijom harmonije i iz toga nastavili stvarati ostatak teksta kao i instrumentala. U konačnici ljubavna pjesma za svako doba s umirujućim refrenom moderno-starom glazbom”, poručuju iz benda.

Spot za pjesmu “Nitko kao mi” The Splitters su snimali u kinu Karaman u Splitu, koje je ujedno i drugo najstarije kino u Europi a režiju potpisuje prijatelj benda, Stipe Ninčević uz pomoć kolege Marina Vrce iz splitskog benda La Volpe.
Josip i Petar Senta te Marko i Antonio Komić dva su para braće koji su prijatelji već dugo vremena, a prijateljstvo su ovjekovječili osnivanjem benda, što se pokazalo odličnom idejom. Baza obožavatelja i obožavateljica The Splittersa povećava se svakim novim singlom, a svježim zvukom ovaj bend najavljuje još puno odličnih singlova.

The Splitters – Nitko kao mi (Official vid