Dalmatino sve bliže milijunu s novim singlom “Refužo”

Dalmatino, miljenici domaće publike i bend koji svoju popularnost neprestano gradi i van granica Lijepe naše, s nedavno objavljenom novom pjesmom “Refužo” postižu velike uspjehe i nadmašuju vlastita očekivanja.
Pjesma je snimljena u studiju Deva, kod Dade Marušića koji je napravio i studijsku verziju video spota. Glazbenici koji su snimali pjesmu su Karlo Dotur i Ivo Jagnjić (gitare); Vedran Gavrić (bass); Ante Gašpardi (klavijature i programiranje); Zdravko Sunara (bubanj, perkusije); Alenka Milano i Rafaela Petric (back vokali).


Video spot “Refužo” u kratkom vremenu dosegao je brojku od preko pola milijuna pregleda na YouTubeu, dok broj klikova svakoga dana raste sve više. Singl se samim time smjestio uz bok nekim od njihovih najvećih uspješnica te se već tjednima zaredom nalazi među Top 40 najemitiranijih hrvatskih radijskih pjesama. Njihova zavidna pjesmarica bogatija je za još jedan veliki hit koji su u kratkom periodu zavoljeli svi njihovi fanovi, u što se možemo uvjeriti i po mnoštvu komentara na svim kanalima.

Novi singl “Refužo” pronađite na svim streaming servisima – https://lnk.to/DalmatinoRefuzo