U čast trudnoće i majčinstva Halsey se na naslovnici novog albuma ogolila

Halsey je najavila novi album kojeg će producirati članovi grupe Nine Inch Nails, Trent Reznor i Atticus Ross. Četvrti album će se zvati “If I Can’t Have Love, I Want Power“, a izlazi kasnije ove godine.Sada je otkriveno i kako će izgledati naslovnica nadolazećeg albuma.
Učinjeno je to videozapisom snimljenom u Metropolitanskom muzeju umjetnosti u New Yorku, u kojem pop pjevačica prolazi među eksponate prije nego što konačno povuče plahtu kako bi pokazala sliku u prirodnoj veličini korištenu za umjetničko oblikovanje albuma.


“Ovo je konceptualni album o radostima i užasima trudnoće i poroda”, napisala je Halsey na Instagramu. “Bilo mi je vrlo važno da naslovnica prenese kako sam se osjećala tijekom posljednjih nekoliko mjeseci. Prikazuje podvojenost između svetice i kurve. Prenosi ideju da smo ja – kao seksualno biće – i moje tijelo – posuđeno i poklonjeno mom djetetu – dva pojma koja mogu mirno i snažno suživjeti. Moje je tijelo proteklih nekoliko godina pripadalo svijetu na mnogo različitih načina, a ova slika je moja metodada vratim autonomiju i koristim stečen ponos i životnu snagu kao gorivo za moje ljudsko biće. Ovaj cover slavi trudna i postporođajna tijela kao nešto lijepo, nešto vrijedno divljenja. Pred nama je dug put s iskorjenjivanjem društvene stigme oko tijela i dojenja. Nadam se da će ovo biti korak u dobrom smjeru!”

https://www.instagram.com/p/CRRfcdHA6pD/