Zdravko Valentin potpisao ekskluzivni ugovor s diskografskom kućom Croatia Records

Iza Valentina su godine u glazbi – kao autor, aranžer, producent i redatelj, a sada je napravio korak dalje u karijeri i potpisao ekskluzivni ugovor s najvećom diskografskom kućom u regiji.
On je svima dobro poznat Zdravko Valentin koji u svom studiju bilježi mnoge suradnje s poznatim glazbenim imenima: Vladimir Kočiš Zec, Neno Belan, Žera… Pjesma “U tvojim očima” ugledala je svjetlo dana krajem prošle godine, a bio je to njegov prvi autorski singl snimljen u studiju Valentin s nekoliko vrhunskih glazbenika koji čine i zajednički istoimeni bend.
Sljedeći potez donio mu je zapaženi uspjeh i nastup na ovogodišnjem CMC festivalu – duet sa Žerom na pjesmi “Tamo na vjetru sa Dunava”, za koji je Valentin napisao glazbu i tekst u avionu tijekom jedne od američkih turneja, a svestrani Valentin za obe spomenute pjesme napravio je i videopotove.


Koliko je Valentin nadaren muzičar govori i činjenica da je gitarist i osnivač grupe Bon Jovi (njegov idol), Richie Sambora, prepoznao 2013. Valentinov talent te ga odabrao za pobjednika svog natječaja za najbolji cover njegove pjesme te nagradio svojim gitarama i dobrom promocijom na svim svojim stranicama, a kasnije su se i upoznali u New Yorku.
Oduševljen Valentinovim vokalom, Richie mu je pomogao oko engleskog teksta za jednu njegovu pjesmu. Njegov dobar glas otvorio mu je vrata mnogim nastupima, snimanjima i suradnjama po Americi u posljednjih 6 godina, a sad i put prema ekskluzivnom ugovoru i solo albumu kojeg možemo očekivati početkom sljedeće godine.