Dienne ponosno predstavlja “Kao nekad” najvrijedniji uradak koji je dosad napisala

Mlada zadarska kantautorica Dienne predstavlja osebujni novi singl “Kao nekad”, drugi po redu za diskografsku kuću Dancing Bear, za koji ističe da je ujedno i pjesma zbog koje je krenula u svijet glazbe kao kantautorica.
Iako je “Kao nekad” originalno napisana na engleskom pod naslovom “So Long”, Dienne je entuzijastična i sigurna u vlastite želje, a to je i izdavanje ove pjesme u prvotno napisanoj verziji na engleskom, dakako kada za to dođe vrijeme.


Singl je dobio i jednostavan pripadajući video spot sniman na zagrebačkom Tuškancu, koji prikazuje pjesmu i samu Dienne u onom svjetlu u kojemu ona vidi samu sebe. Upravo iz tog razloga nije željela da spot bude prenapadan, već da se sve emocije daju isčitati na njezinom licu.
Za kostimografiju, make up i scenografiju zaslužna je njezina prijateljica Gia Gia, a Šime Alavanja zaslužan je za odličan aranžman, mix i master. Video spot ponovno su snimili uvijek genijalni Iva i Goran Kušec (Kušec Photography), dok sama Dienne potpisuje režiju spota. https://www.youtube.com/watch?v=5xCcvb7Ha8M