Karla Pupis pokazala fantastične vokalne sposobnosti u novom singlu “Kao voda”

Iako već ima dva uspješna singla iza sebe, dvadesetogodišnja Riječanka radi punom parom kako bi se probila na velika vrata glazbene scene i ne planira posustati dok ne ostvari taj cilj.
Recept za uspjeh nakon singlova “Novi dan” i “Gdje god” Karla nije htjela mijenjati te se držala provjerenog, pa su tako i za ovaj singl, kao i za prethodne, zaslužni Ines Prajo, Arijana Kunštek i Ivan Popeskić s kojima surađuje od početka glazbene karijere.


Da se radi o fantastičnoj interpretatorici i velikom talentu hrvatske glazbene scene dokazao je Karlin istaknuti nastup na ovogodišnjem 17. Čansonfestu kojim je osvojila nagradu publike za skladbu “Kako da ti rečen hvala”.
Spot za pjesmu “Kao voda” osmislili su i realizirali Ira Tomić i John Kardum, a sniman je na Otoku Krku, iznad Baške. Kombinacijom Karline energične mladosti i iskustva dvoje sjajnih redatelja dobiva se osjećaj da se uspjelo glazbu, riječi i sliku spojiti u savršenu cjelinu koja osobito naglašava sveukupni dojam pjesme. Sav make up u spotu je djelo izvrsne Mare Prpić.

Karla Pupis – Kao voda (Official video)