Noise rock gigčina:BUG (Austrija), Unbite (Njemačka) u Močvari

Tirolski noise rock kvartet BUG njeguje svoje black-post-doom-blues-sludge-avangardno suzvučje preko dva desetljeća. Njihov stoički mentalitet, u kombinaciji sa čvrstom DIY etikom i razornim nastupima ih je još za postojanja benda uvrstio u legende austrijskog undergrounda. Teško ih je kategorizirati, obzirom da nisu skloni držati se okvira i konvencija jednog žanra, uvijek su bili dijelom ne-scene. U nemogućnosti praćenja trendova, zapeli su u nekoj vrsti glazbenog autizma, uz tekstove o nihilizmu, političkoj satiri i svakodnevnom ludilu.
BUG su od 1997. odsvirali bezbroj koncerata i dijelili binu s kremom punk/noise/avangarnog undergrounda, bendovima poput Flipper, Unsane, Oxbox i mnogim drugima, a u te 24 godine su objavili i cca. 9 izdanja na austrijskim labelima poput Rock Is Hell, Interstellar i Noiseappeal.
Ne propuštajte ni za živu glavu!

UNBITE (Njemačka)

Unbite su trio iz Stuttgarta, formiran 2019. Sviraju napetu, disonantnu i ružnu glazbu s elementima post punka, grungea i noise rocka – može ih se usporediti s Unsane, Multicult, USA Nails i srodnim bendovima. U studenom 2019. su izdali EP “Merge”, a krajem prošle godine su objavili i sjajan LP, nazvan “Fang”. Preporuke!

NEDJELJA 24.10 • VRATA 19:00, POČETAK 20:00 • UPAD 35 KN
Pretprodaja ulaznica: entrio.hr i prodajna mjesta Entria
Covid putovnice nisu potrebne.
Koncert je sjedećeg tipa i broj ulaznica je ograničen.
Zbog epidemioloških mjera vodi se pisana evidencija posjetitelja pa vas se moli da dođete prije početka koncerta kako bi izbjegli gužvu na ulazu i kako ne bi zakasnili na početak koncerta.