Ema Jusić poručuje “Drugačije je uvijek bolje”

Ema Jusić ime je koje će zapamtiti svi koji čuju njen glas, a nakon uspješnog prvog singla “Dovoljna” Ema nastavlja u istom smjeru i predstavlja novi singl i videospot s jasnom i glasnom porukom – “Drugačije je uvijek bolje”!
Moderni elektro pop izričaj karakterizira Emin stil na kojem planira nastaviti graditi svoju karijeru, a osim što je našla svoj jedinstveni glazbeni stil u kojem jako dobro pliva, Ema kontinuirano u svojim tekstovima upućuje poruku o važnosti jedinstvenosti i hrabrosti individua, posebice kod mladih generacija.


Tekst, glazbu i aranžman za novi singl supotpisuje Ema uz svog stalnog suradnika, Stjepka Zebeca, alumnija poznate jazz akademije u New Yorku. Za video produkciju zaslužan je Matej Matijević, poznat i kao Double M, a za Emin styling su se pobrinule Lea Horvat sa svojim brendom Svoya, čije kreacije je Ema nosila u spotu za pjesmu “Dovoljna”, te Nera Gržin.
Što iduće sprema na svom glazbenom putu, Ema nam nije otkrila, no ne sumnjamo da će odisati čvrstim stavom i moćnim ritmom.

Ema Jusić – Drugačije je uvijek bolje