Hrvatski producenti Bruno Pietri i Pete Spruce osvajaju svjetske digitalne playliste

Prije samo tjedan dana dva hrvatska mlada producenta i prokušana hitmakera, Bruno Pietri i Pete Spruce, objavili su vrući ljetni broj “Don’t Let Me Go” koji se već našao na najslušanijim europskim dance playlistama te zasjao u Top20 najslušanijih singlova na Deezer platformi u Hrvatskoj.
Singl ”Don’t Let Me Go” koji na digitalnim platformama broji već ukupno nekoliko stotina tisuća stremova našao se tako na playlistama koje broje i preko milijun slušatelja poput House Music 2022, te Top Hits 2022, CLUBHAUS EDM Hits ili službene playliste Spinnin’ Recordsa New Dance Music Friday, a zavrtio se na radijskim stanicama od Hrvatske i regije, preko Njemačke i Portugala sve do Kanade.

 


Nakon uspjeha sa singlom “It Ain’t Right” koji je izašao pod etiketom Spinnin’ Talent Pool i dostigao preko milijun streamova samo na Spotifyju, ove dvije nade hrvatske dance scene nastavljaju put prema svjetskoj pozornici. Njihov talent i perspektivu prepoznali su i u Warner Musicu koji je u suradnji s Dancing Bearom objavio najnoviji singl.
“Don’t Let Me Go” uz modernu dance produkciju, zarazne instrumentale i melodiju koju ne možete izbaciti iz glave prati i tekst s kojim smo se svi bar jednom poistovjetili. Situacija u kojoj jedna strana ima veća očekivanja od druge, taj trenutak spoznaje kada shvatite da visite u zraku, da ne znate gdje pripadate, a za drugu osobu vas vežu jaki osjećaji i prisni trenuci blisko je opisan tekstom pjesme.

Bruno Pietri & Pete Spruce – “Don’t Let Me Go”