Nagrađivani glazbenik i kantautor Damir Urban predstavlja svoju prvu slikovnicu “Ludi Škarpa”

Ideju ove priče osmislio je, prema riječima Damira, njegov sin Istok Zola jednog jutra na putu do vrtića. Na njegov je nagovor, ali i uz njegovu pomoć, nastala knjiga koja je od sada u prodaji po cijeni od 79 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa i na webshopu te u bolje opremljenim knjižarama. Slikovnica je objavljena u nakladi Croatia Recordsa, a ilustrator je poznati hrvatski grafički dizajner Tomislav Torjanac.


“Nadam se da će jedan dio ljudi kupiti slikovnicu zbog lijepih ilustracija, nekoga će interesirati tko je to napravio i je li moguće da Urban radi slikovnicu, ali najvažnije je da ona živi svoj život”, naglasio je Urban.
Osim slikovnice, Damir Urban sa svojom Četvorkom ovog ljeta priprema niz koncerata tako Srpanj započinju koncertom na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila, 6.7. s Antom Gelom i gudačima na manifestaciji San sustipanske noći u Splitu, 15.7. na OK Festu na Tjentištu u Bosni i Hercegovini, 22.7. nastupaju u sklopu Kazališta Ulysses na Brijunima, a 21.8. na Hype Festivalu u Herceg Novom u Crnoj Gori.