HDS ZAMP sponzor projekta za mlade glazbene autore The Songwriting Week

HDS ZAMP je sponzor projekta „The Songwriting Week – tjedan nove glazbe“ zagrebačke United Pop Akademije koji od 12. do 18. rujna ove godine mladim autorima pjesama nudi jedinstvenu mogućnost suradnje s uspješnim glazbenicima, producentima i profesionalcima iz glazbenog poslovnog svijeta.
Po riječima direktora UPA, Marina Gospića, tjedan „stvaranja pjesama“ organiziraju da bi perspektivnim autorima nove generacije na jednom mjestu u tjedan dana omogućili realizaciju kvalitetnih glazbenih djela i upoznali ih s procesom nastanka, plasmana i naknadnog „života“ njihove pjesme.

Mladi autori će uz to, kroz mentorstvo i savjete Mirele Priselac Remi i Ivana Dečaka posebnu pažnju posvetiti i tekstovima svojih pjesama.
Sudionike besplatnog (!) i ozbiljno radnog glazbenog tjedna očekuju brojne praktične radionice, treninzi glasa, suradnja s iskusnim producentima, snimanje i produkcija pjesama, radionica o ostvarivanju autorskih i srodnih prava u glazbenoj industriji, snimanje spotova, rad na kreiranju vlastitog promotivnog sadržaja i medijskom predstavljanju, te puno druženja s kolegama iz glazbenog svijeta. Autorima će nakon završetka Songwriting Weeka biti omogućena objava pjesme, uz snimanje spota i medijski plasman. Sve se održava u Zagrebu u prostorima United Pop Akademije, uz svakodnevni intenzivni program od 10 do 20 sati.

Prijave traju do 1. rujna, a želite li i sami usavršiti autorski talent na „Songwriting Weeku“ više informacija pronađite na linku.