Marko Tolja s baladom “Ljubavi promijenit ćemo ime” u nedjelju nastupa na Splitskom festivalu


U samo nekoliko tjedana senzualna, nježna i iskrena balada “Ljubavi promijenit ćemo ime” Marka Tolje postala je veliki hit u radijskom eteru i na streaming platformama. Publika se u ovu pjesmu, čiji tekst i glazbu potpisuje Ante Pecotić, a aranžman Bojan Šalamon Shalla, zaljubila na prvo slušanje. Ove nedjelje, 3.srpnja, “Ljubavi promijenit ćemo ime” zasjat će i na Splitskom festivalu.

Pjesmu “Ljubavi promijenit ćemo ime” prati video spot u režiji Artema Dushkina i Matea Jurčića iz Lumière Productiona. U spotu se pojavljuje Markova dugogodišnja prijateljica, poznata voditeljica Marijana Batinić, a koji svakim kadrom oduzima dah.


Spot je snimljen u Rovinju koji odiše čarobnim mirom i ljepotom, a Marijana ostavlja bez daha u kreacijama vlastitog modnog branda IKona. Prozračne je kreacije idealne za moćnu baladu osmislila u suradnji sa stalnim suradnicama, modnom dizajnericom Kristinom Burjom te stilisticom Ivom Gradišer, a bijela haljina iz spota iz njihove je nove kolekcije.


Pjesmom “Ljubavi promijenit ćemo ime” Marko Tolja najavio je i proslavu 15 godina uspješne glazbene karijere te za jesen ove godine priprema i prigodni spektakl u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski. Prije proslave te veličanstvene obljetnice stiže nastup na 52. Splitskom festivalu, 3. srpnja na splitskim Prokurativama, a čiji prijenos ćete moći pratiti od 21:00h na Prvom programu HRT-a.

“Ljubavi promijenit ćemo ime” poslušajte na YouTubeu i svim digitalnim servisima.