Album “Join the Groove” Groovasheena od sada i na vinilu

Iako za sebe kaže da se neprofesionalno cijeli život bavi glazbom, Nikola Bošković koji stoji iza projekta Groovasheen, Crnogorac sa stalnom adresom na američkom kontinentu, snimio je album koji je vrijedan slušanja i pozornosti.
Njegova glazba je kombinacija plesnih ritmova, funka i popa, a zbog velike udaljenosti od suradnika koji su bili dio ovog projekta, album je doslovno nastao putem bespuća interneta. “Join the Groove” donosi pjesme u koje ćete se lako zaljubiti, ali i koje će svojim porukama iskreno dotaknuti srce brojnih zaljubljenika u ovakvu vrstu glazbe. Odnedavno je album dostupan na CD-u, a od sada i na vinilu, formatu koji se vratio na velika vrata. Nikoli se tako ostvario veliki san, pogotovo zato što dolazi iz glazbene obitelji, a usput rečeno i njegova majka je više od 40 godina tonska realizatorica koja vrti vinile.

Album je nedavno službeno predstavljen na koncertu u Ethno jazz clubu Sejdefa u Podgorici, a nadamo se kako će bez obzira na veliku udaljenost Nikole Boškovića od svoje domovine zaživjeti i na drugim pozornicama.
“Skoro deset godina sam nastupao u cover bendovima i normalno je da sam uvijek želio imati vlastite stvari. Sa sjajnom ekipom iz Studija Stivi, podržan od strane profesionalnih glazbenika s naših prostora, odlučio sam ispuniti jednu svoju želju. I eto – uspjeli smo”, rekao je Nikola u jednom intervjuu.