“Voliš li me ti” nova je pjesma Garavih

“Voliš li me ti” nova je pjesma Garavih, najveselijih tamburaša koji su već godinama prepoznatljivi po dobroj energiji, radiofoničnim pjesmama, ali i odličnim objavama na društvenim mrežama.
Ovaj put, Garavi su oduševili novim spotom. Naime, radnja spota podsjeća na okupljanje u brijačnici kao što se to nekada odvijalo u seriji Naše malo misto. Spot je sniman u Baranji, u selu Karanac, a prizori iz Ulice izgubljenog vremena, koja se nalazi u Baranjskoj kući, dala je novom spotu šarm iz popularne serije. Osim što je mnoge spot podsjetio na legendarnu seriju, Garavi su na ovaj način pokazali i kako je život nekada izgledao u Slavoniji i Baranji. Naime, u spotu se mogu vidjeti mnogobrojni predmeti kakvi su nekada krasili naša domaćinstva, a posebno ove dijelove Lijepe Naše.

Garavi će zasigurno ljeto obilježiti ovom veselom pjesmom iza čijeg teksta i glazbe stoji Ivan Vodopić, dok je za aranžman bio zadužen Damir Butković. Rockoko studio i Tihomir Ivanetić potpisuju produkciju, a zanimljiv videospot potpisuje Produkcija Nova pod redateljskom palicom Marija Šuline.
“Već smo nekoliko spotova snimali u Baranji i uvijek se rado vraćamo. U Baranji uvijek nađemo inspiraciju. Vjerujemo da je ovo pjesma koja će obilježiti brojne ljubavi ovoga ljeta”, navode Garavi koje možete pratiti i na njihovom Facebook te Instagram profilu.

GARAVI – Voliš li me ti (Official video) 4K