Predstavljamo Vam Myru Monoku u suradnji s Seoul Station-om u pjesmi Blurry Vision

Kao što kažu izvođači ovom pjesmom htjeli smo ljudima reći o sinergiji unutarnjih sukoba i nečijeg načina njihovog rješavanja. Važno nam je da ljudi znaju da se ponekad i mi borimo s našim demonima. Pisanje ove pjesme naš je način da se učinkovito nosimo s tim problemima a nadamo se da će i drugi moći povezati ovaj koncept. Prateći tu ideju u stvaranju ove pjesme , odlučili smo koristiti samo analogne instrumente i sintesajzere te ih spojiti neprimjetno kako bi prikazali te unutarnje bitke i njihovo rješavanje.
Myra Monoka i Mongoose (Seoul Station) zajedno objavljuju glazbu već cijelo desetljeće . Uvijek su više nego uzbuđeni što rade zajedno, jer znaju da na kraju dana izvuku najbolje jedni iz drugih. Njihovo putovanje je počelo prije nekoliko godina, ali osjećaju da kraj nije ni blizu i da pred njima ima još puno pjesama koje trerbaju doći do njihovih slušatelja

Kako bi slijedili zvučni koncept ove dualnosti, htjeli su biti sigurni da je zastupljena tako i vizualno. Mutne konture Myre na umjetničkom djelu u kontrastu su s oštrim trenutkom koji je snimljen uz pomoć svjetiljke. Umjetničko djelo je jedna slika koja još uvijek se čini kao dvije odvojene slike.


Myra Monoka je pjevačica/tekstopisac i glazbena producentica iz Budimpešte , koja stvara uzbudljivu mješavinu suvremenog r’n’b & duševni elektronički pop. Nakon što je u prošlosti surađivla s mnogim poznatim lokalnim umjetnicima, sada na izdavanju njenih pjesama, rade producenti s A-liste poput dobitnika Grammyja Matta Lawrencea (Adele, Beyoncé, Amy Winehouse). Kao tekstopisac/producent, Myra je odradila surađivala s umjetnicima od Londona do Pariza i Los Angelesa, došla je i na Top 4 hit Beatport’s House ljestvice na BBC Radio 1. Myra je ušla i u uži izbor za program MIDEM Artist Accelerator, a nastupla je i na showcase festivalima u Pragu, Švedskoj i Mađarskoj.
Myra je od šeste godine studirala klasičnu glazbu, a pohađala je čuveni Bela Bartok Konzervatorij u Budimpešti, Mađarska. Godine 2016. izoštrila je svoje vještine glazbene produkcije na SAE instituta u Miamiju, SAD, gdje je imala priliku učiti od renomirane grupe nastavnika, kao što je 3 puta nominirani za Grammy, višestruko platinasti Krunkadelic (Elton John, Sean Paul) Myra je bila na satovima pisanja pjesama u Nashvilleu, u organizaciji Desmond Child (Aerosmith, Bon Jovi, Kiss), kao i na prvom S/SC (Stockholm Songwriting Camp) događaju u njezinoj rodnoj Budimpešti.
Seoul Station (Mongoose) proizvodi glazbu od 2012. Pod nadimkom Mongoose radio je zajedno s međunarodnim izvođačima poput Dub FX-a i napravio službene remixeve za Awolnation i The Qemists. Njegovi noviji radovi su razigraniji/duhovniji, ali još uvijek sintisajzerski fokusirani disco i melodični house.
https://youtu.be/GJz_fuDcW60