Marko Vukes snimio spot za pjesmu “Željan sam je ja ostao”

Pjesma “Željan sam je ja ostao” s kojom je Marko Vukes nastupio ovog ljeta na festivalu u Pitomači dobila je svoj videospot.
Pjesmu koju je Marko izveo u pratnji tamburaškog orkestra HRT-a, pod dirigentskom palicom Siniše Leopolda, osvojila je visoko 2. mjesto i podigla na noge publiku u dvorani. Odlične kritike pjesme i podrška radio urednika došla je u pravo vrijeme jer se Marko Vukes kratko povukao sa glazbene scene te se posvetio obitelji, sinčiću Teodoru kojeg je dobio sa suprugom, glumicom Nevenom Vukes i izgradnji novog doma koji mu je razrušen u potresu koji je zadesio Zagreb i okolicu 2020. godine.

Pjesmu je na stihove Barbare Petanjak i Nikole Kristića uglazbio i aranžirao Toni Eterović koji je istaknuo da se ovakva fuzija teksta, glazbe, aranžmana te izvođača rijetko dogodi.

“S ovom pjesmom se sve pogodilo, ima stare sjetne glazbene patine, a opet svježe produkcije, zvuči popularno i radiofonično. Zasigurno će je prihvatiti šira publika željna bogate melodije i snažne emocije koja proizlazi iz teksta Nikole Kristića i Barbare Petanjak Tanasković, i moje glazbe, a najviše iz vokala talentiranog i emotivnog Marka Vukesa”, rekao je Eterović.

Za režiju videospota zaslužna je Markova supruga glumica Nevena Vukes s kojom je ovo 10. jubilarni video spot koji snimaju skupa. U spotu se također pojavljuje za klavirom i autor pjesme Toni Eterović.

Za buduće planove Marko nam najavljuje već veliki koncert na trgu u gradu Vrbovcu za Doček Nove godine, a u narednom periodu možemo očekivati još odličnih pjesama jednog od najpopularnijih mladih pjevača.