Buđenje i Matija Cvek u neočekivanom duetu pjevaju “Oprostija bi sve”

Na hvaljenom albumu dueta “Brudet”, Buđenje je ugostillo neke od najboljih domaćih izvođača, a na pjesmi “Oprostija bi sve” pridružio im se talentirani Matija Cvek.
Instantni klik između pjevača i benda bio je očit, a rezultat će biti očit i svima koji poslušaju ovu obradu. Najvažnije je da će country rock prizvuk koji su dali pjesmi odgovarati radijskom eteru i uhu slušatelja.
Prvi puta su pjesmu pred publikom zajedno izveli u Vintage Industrial Baru na koncertnoj promociji albuma “Brudet”, a okupljena publika imala je priliku čuti kako pop rock zvuku odgovaraju vokali Darka Bakića i Matije Cveka.

 


Vrlo izražena organska produkcija Vedrana Baotića i karakteristični začin koji Buđenje daje pjesmama na 6. studijskom albumu vidljivi su i na obradi upravo objavljene “Oprostija bi sve”. Spot je snimljen na sessionu u Tvornici kulture, a za videoprodukciju i režiju zaslužna je ekipa Izvan fokusa.
“Brudet” je šesti album benda i donosi 11 suradnji s nekim od najpoznatijih imena domaće glazbe – Buđenju su se tako pridružili njihovi kolege i prijatelji Zorica Kondža, Tonka, Mia Dimšić, Daria Hodnik, Lara “Bang” Antić, Vanna, Neno Belan, Reper iz Sobe, Aftershock i Igor Ivanović i Matija Cvek.