Boško Jović i Mario Rašić objavili “Baladu” u suradnji s Markom Kutlićem

Virtuozni duo Boško Jović i Mario Rašić su u sjajnoj suradnji s posebnim vokalom Marka Kutlića objavili obradu pjesme “Balada” legendarnih Indexa.
Glazbu su za ovu emotivnu skladbu napisali Fadil Redžić i Slobodan Kovačević, a autorica prekrasnog teksta je Maja Perfiljeva. Budući da se nalazi na albumu obrada, ono što je ističe je aranžman Boška Jovića i Marija Rašića kojim pjesma u Kutlićevoj izvedbi zvuči doista briljantno.


Introspektivno i afektivno, baš onako kako su autori zamislili i aranžeri prilagodili, “Balada” slušatelja vodi u svijet intime i ljubavi. Marko Kutlić vrsnim pjevanjem na slušatelja prenosi poruku o vječnosti ljubavi nad privremenom prirodom ljudskog života. Za vizualni dojam zaslužan je Doringo koji je napravio komplementarni spot.

Pjesma je dio aktualnog albuma “Napiši jednu ljubavnu” .Album je obrada antologijskih pjesama koje su zauvijek obilježile hrvatsku i regionalnu scenu. Na aktualnom albumu “Napiši jednu ljubavnu” Boško i Mario su izvedbama na gitari i bas gitari dali novu dimenziju svevremenskim hitovima, dok su gosti svojim vokalima oplemenili novi aranžman.