Marko Tolja predstavlja spot za hit pjesmu “Nismo znali bolje”

Nakon što je rasprodanim koncertom u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog na veličanstven način proslavio petnaest godina uspješne karijere, Marko Tolja publiku časti spotom za svoj najrecentnjiji hit “Nismo znali bolje”.
Spot za ovu odvažnu pjesmu prigodno je snimljen upravo na spomenutom koncertnom spektaklu o kojem je dirnuti Marko izjavio:
“Koliko god da je “utakmica u nogama”, Lisinski će uvijek biti Lisinski. Iako je prošlo već osam godina od mog prvog Lisinkog trema je svejedno bila ista kao tada. Trebat će mi sigurno neko vrijeme da mi se slegnu svi dojmovi. A puno ih je! Veliko hvala mojoj publici koja mi iz godine u godinu pruža bezrezervnu podršku i dozvoljava mi da živim svoj san. Truditi ću se i dalje da u svakom svom nastupu i pjesmi pružam svoj maksimum i tako zajedno stvaramo emocije i ovakve uspomene.”


Autor spota je Hrvoje Banić, a glazbu i tekst pjesme potpisuje Marko Tolja, gitare je odsvirao Ivan Pešut, bas Henry Radanović, a za aranžman, klavijature, programiranje i prateće vokale zaslužan je Ivan Popeskić. “

Pjesma “Nismo znali bolje” dostupna je na svim streaming servisima.
STREAMING: https://bfan.link/nismo-znali-bolje
YOUTUBE: https://youtu.be/kNixcGkytWg