U prodaji novi album Nevernih Beba, “Hodaj”, dobitnik Oscara popularnosti za rock album godine

Neverne Bebe, popularni srpski rock bend iza kojeg je bogata glazbena karijera koja traje sada već trideset godina i čija popularnost prelazi granice matične države, objavio je osmi studijski album pod nazivom “Hodaj”.
Album je ugledao svjetlo dana u sklopu suradnje dvije najveće diskografske kuće u regiji, Croatia Recordsa i PGP RTS-a. Uskoro će u nakladi Croatia Recordsa biti objavljen i vinil. Izdanje sadrži 11 novih hitova sastava koji uspješno i beskompromisno niže uspjehe i povezuje ljubitelje glazbe diljem regije. Ovaj CD stiže na krilima upravo dobivene nagrade Oscar popularnosti koju je bend dobio za najbolji rock album. Nije to jedina nagrada koja se veže uz ovaj bend, tijekom bogate karijere dobili su ih nebrojeno puta, što dovoljno govori o njihovom statusu na sceni, ali i kvaliteti koja je na vrhuncu svih ovih godina.

 


Album je okupio i neke drage kolege glazbenike i prijatelje: Nenu Belana, Anu Kabalin, Dragana Ivanovića, Sebastijana Kerekeša i Miloša Nikolića. Cijeli materijal potpisuje osnivač Milan Đurđević koji je sa spomenutim Vlatkovićem radio i produkciju. Koproducent je bio Filip Vlatković. Miks je uz njih radio i Andreja Stojić, čovjek zaslužan za editing. Mastering su povjerili Misha Janich Sunshine Masteringu iz Beča.Likovno oblikovanje albuma radila je Tijana Sretković, a dizajn krase umjetničke slike Mine Radović.

NEVERNE BEBE / ĆUTI – OFFICIAL VIDEO 2022