Swingersi predstavili šarmantni proljetni singl “Ljubavi moja (Mia bella)”

Nakon velikog uspjeha ovogodišnjeg singla “Srce laku noć”, koji je dosegao 4. mjesto službene HR top 40 ljestvice, Swingersi su pripremili novi proljetni singl.
Uspješnu obradu pjesme “Srce laku noć” Ive Robića koja je snimljena povodom 100. rođendana Mister Morgena naslijedit će originalna pjesma iz pera autora Dalibora Pirca, koji se već dokazao kao autor u domaćim glazbenim vodama.
Produkcija je već uobičajeno rađena u suradnji s Filipom Vidovićem, koji je poznat po radu s duom 2Cellos, a sve je snimljeno u Matterhorn studiju u Zagrebu. Zanimljivost je i to da je spot za pjesmu nacrtao dugogodišnji crtač Croatia filma, Darko Tomičić, koji je imao čast crtati i spot “Give a Little Love” za Toma Jonesa.

Kako se nekoć lider grupe Fantomi, a danas Swingersa, Robert Mareković, kroz godine pokazao kao glazbenik koji njeguje evergreenski zvuk, osvojivši i nagradu Porin za album “Samo jednom se ljubi”, i nova pjesma “Ljubavi moja (Mia Bella)” ima taj zimzeleni prizvuk, ali ipak u pomalo neočekivanom aranžmanu. Naime, Swingerse je ovaj puta inspirirao zvuk meksičkih truba, napuljske melankolije i sol Mediteranskog mora, a koliko to šarmantno zvuči saznat ćete već u prvih nekoliko sekundi novog proljetnog singla sjajnih Swingersa.