Duško Lokin ima novu pjesmu i spot “Ti samo ti”

Nakon uspješnog dueta s Ivanom Mezgom na pjesmi “Zbogom”, Duško Lokin predstavlja novi singl “Ti samo ti” koji će biti naslovna pjesma albuma.
Album će ovoga mjeseca ugledati svjetlo dana, a na njemu će se naći deset novih pjesama. Glazbu i stihove napisali su Zdravko Vlašić i Ljubo Šeperić, a aranžman potpisuje Mario Mikšić.
“Znakovita je to pjesma, ima svoju asocijaciju i to nije slučajno. Bez obzira na sve životne nesreće, moj cilj je uvijek bio i ostao da se ljudi uz moje pjesme opuste i dobro zabave“, rekao je Duško.

Pjesmu prati i prekrasan spot redatelja i montažera Željka Petreša, a pjesmu “Ti samo ti” Duško će izvesti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama. Vedar karakter i prepoznatljivi Duškov vokal nesumnjivo će osvojiti srca publike.
Na velika se vrata vraća na glazbenu scenu koncertima po Hrvatskoj, Njemačkoj i Sloveniji. Popunio je cijeli ljetni kalendar, a kad uhvati malo “slobodnog” vremena iskoristi ga za snimanja, gostovanja na raznim televizijama i radijskim postajama.